Půjčka na vyplacení dražby

12.05.2015 21:27

Patříte mezi ty, kteří se ocitli ve velkých finančních potížích a na Váš majetek byla vyhlášena dražba či exekuce? Hrozí Vám, že Vás v nejbližších dnech  exekutor nebo dražební společnost navštíví a Vy najednou během chvilky přijdete o střechu nad hlavou?

V momentě, kdy jepři konání dražby přítomno málo účastníků, je opravdu velká pravděpodobnost, že bude Vaše nemovitost vydražena za zlomek její skutečné tržní ceny, a Vy tím jen tak tak pokryjete Vaše pohledávky. V tomto případě doporučujeme začít řešit krizi ještě před tím, než dojde ke konání dražby, a to za pomocí Půjčky na vyplacení dražby.

S touto půjčkou lze dokázat Vám pomoci i v případě dražby nemovitosti, která již byla na Váš majetek vyhlášena. Veškeré pohledávky a dluhy, které právě vedly k zahájení dražby, budou doplaceny a dražba tak stornována, a tím pádem bude zachráněna i Vaše nemovitost!

Po vyplacení a stornování dražby máte následně několik možností, jak nově poskytnutou půjčku zrefinancovat nebo vyplatit. Vždy se společnosti snaží pro svého klienta najít tu nejvýhodnější možnou variantu, kdy Vám nabídnou například přeúvěrování dlouhodobějším úvěrem a rozložením splátek na delší časové období, čímž se docílí snížení měsíčních splátek na minimum, anebo úplným prodejem nemovitosti, ovšem za reálnou tržní cenu, nikoliv v dražbě pod cenou, a následné splacení úvěru.